Gardrób szekrények
Beépített szekrények

exkluzív, egyedi bútorok tervezése és kivitelezése 4 lépésben

ingyenes helyszíni
felmérés

előre egyeztetett időpontban
elvégzett ingyenes helyszíni felmérés

tervezés
és kivitelezés

a megadott paraméterek alapján
a bútorok tervezése és kivitelezése

beépítés,
beszerelés

elkészült bútorok beszerelése és
bútorok belső elrendezése

5 év teljeskörű
garancia

az átadott bútorokra 5 év
teljeskörű garanciát vállalunk

Hivatalos Stanley partner
Hivatalos Stanley partner

Termékeink

LátványtervekBeépített szekrényekGardróbszekrényekPolcrendszerekSzekrénybelsőkKiegészítőkTérelválasztókReferencia

Visszahívjuk

Árajánlatot szeretne, vagy csak kérdése lenne? Adja meg nevét és telefonszámát, mi pedig visszahívjuk!
Rólunk

Egyedi beépített szekrények, különálló gardróbok, térelválasztók tervezése, kivitelezése, tetőtér beépítése, polcrendszer kialakítása különféle kiegészítőkkel ellátva, ezekre vállalkozunk. Ha a legjobbat és a legmodernebbet keresed, MEGTALÁLTAD!

Fiatal, dinamikus csapatunk árérték arányokat figyelembe véve váltja valóra álmaid. Az egyedi beépített bútorok lényege, hogy méretben, stílusban és formában illeszkednek a helység igényeihez, valamint az elképzeléseidhez.

Minden nő vágya, hogy egy jól kialakított, átlátható rendszerben tarthassa ruháit, felsorakoztathassa cipőit, elrendezhesse ékszereit és kiegészítőit. Cégünk ennek kivitelezésére vállalkozik! A beépített szekrények azonban mindezeken túl is mutathatnak, kialakíthatunk szekrényeket folyósón, gyerekszobában, előszobában, nappaliban, irodában. A Te elképzeléseid szerint alkotunk új és modern teret otthonodba.

Látványtervek

Bármilyen megfontolás is vezet a belső terek átalakításához mindig hatalmas segítséget jelent egy „fotó” a még el nem készült helyiségről. Az emberi képzelet sok mindenre képes, ugyanakkor egy olyan komplex feladat, mint egy funkcionálisan megtervezett bútor vagy, berendezett helyiség képének megalkotása óriási feladat. A látványtervezés segítségével erre a problémára kínálunk alternatívát leendő ügyfeleinknek.
Egyedi tolóajtó - Mindent elkészítünk .Egyedi tolóajtó - Te megálmodod mi kivitelezzük .Egyedi tolóajtó - Akár te is szerepelhetsz saját ajtóidon .Egyedi tolóajtó - Szerepelj te az ajtókon ! Mi elkészítjük .Egyedi tolóajtó - Akár a kedven csapatod díszíti az ajtajaidat .Egyedi tolóajtók - Egyedi ajtók: csak a képzeleted szab határt !Egyedi ajtók - Tőlünk kérhettek egyedi ajtókat is gyerekszobába . - - - - - - - - - - - - - - - - - - -