Gardrób szekrények
Beépített szekrények

exkluzív, egyedi bútorok tervezése és kivitelezése 4 lépésben

ingyenes helyszíni
felmérés

előre egyeztetett időpontban
elvégzett ingyenes helyszíni felmérés

tervezés
és kivitelezés

a megadott paraméterek alapján
a bútorok tervezése és kivitelezése

beépítés,
beszerelés

elkészült bútorok beszerelése és
bútorok belső elrendezése

5 év teljeskörű
garancia

az átadott bútorokra 5 év
teljeskörű garanciát vállalunk

Hivatalos Stanley partner
Hivatalos Stanley partner

Termékeink

LátványtervekBeépített szekrényekGardróbszekrényekPolcrendszerekSzekrénybelsőkKiegészítőkTérelválasztókReferencia

Visszahívjuk

Árajánlatot szeretne, vagy csak kérdése lenne? Adja meg nevét és telefonszámát, mi pedig visszahívjuk!
Rólunk

Egyedi beépített szekrények, különálló gardróbok, térelválasztók tervezése, kivitelezése, tetőtér beépítése, polcrendszer kialakítása különféle kiegészítőkkel ellátva, ezekre vállalkozunk. Ha a legjobbat és a legmodernebbet keresed, MEGTALÁLTAD!

Fiatal, dinamikus csapatunk árérték arányokat figyelembe véve váltja valóra álmaid. Az egyedi beépített bútorok lényege, hogy méretben, stílusban és formában illeszkednek a helység igényeihez, valamint az elképzeléseidhez.

Minden nő vágya, hogy egy jól kialakított, átlátható rendszerben tarthassa ruháit, felsorakoztathassa cipőit, elrendezhesse ékszereit és kiegészítőit. Cégünk ennek kivitelezésére vállalkozik! A beépített szekrények azonban mindezeken túl is mutathatnak, kialakíthatunk szekrényeket folyósón, gyerekszobában, előszobában, nappaliban, irodában. A Te elképzeléseid szerint alkotunk új és modern teret otthonodba.

Beépített szekrények

A beépített szekrény nagy előnye a hagyományos kivitelű, szabadonálló szekrényekkel szemben, hogy sokkal helytakarékosabb megoldást kínál a tárolásra, illetve hasznossá teszi az addig kihasználatlan beugrókat, sarkokat. Beépített szekrény kerülhet bárhová a lakásban. Ez azért van, mert te dönthetsz mindenről – a méretről, a színről és a stílusról is. Valamint arról is, hogy milyen belső kiegészítőkre van szükséged, hogy minden ing, cipő és pulóver is a helyére kerülhessen.
Előszoba tolóajtóval - Praktikus előszoba tolóajtóval . Menyezettől a padlóig .
Gombos Gardrób - Tolóajtó árlista Új termék - Minimalist tolóajtó.Új termék - Minimalist tolóajtó.Legújabb termék - Minimalist tolóajtó.Piros dögös lacobellel Stanley árlista 2/2 - Stanley árlista 1/2 - Padlásszobában - Praktikus megoldás a csapott terekben.Ezüst tükör - Tükrös tolóajtó fehér keretprofillal Bronz tükör - Beige lacobel és bronz tükör fúziója Hófehér lacobel - Osztott ajtó és hófehér lacobel üveggel dió keretprofillal .Cappuccino - Cappuccino lecobel osztott ajtóban.Skandináv design - Ezüst tükör fehér keretprofillal.Elegancia - Dió fahatású bútorlap találkozása fekete lacobelle amint körbe fogja a matt ezüst keret profil.Színes üveg - Narancs és fekete lacobel osztott változat.Savmart vs Ezüst tükör - Ezüst tükör és savmart tükör egy ajtóban.
Harmóniába.Előszobába is - Ferrara tölgy matt ezüst keretprofillal .Savmart üveg - Savmart üveg a sejtelmes tolóajtó .
Minden nő álma - Tükör és középen végigfutó rózsaszín lacobel csík .
Kívül szép belül praktikus.Sötét tölgy és ezüst tükör. - Sötét hatású bútorlap és tükör kompozíciója.Cseresznye tolóajtóajtó - Kisebb helyek beugrók elrejtése modern esztétikus és szép megoldással .Padlótól a mennyezetig - Tükrös tolóajtó fehér fogantyú profillal és sínnel .
 Blanco hatás Lacobel tolóajtók már : 36.500 - Lacobel. Fekete és vörös kombinációja.
Belső elrendezés meg letisztult. 
Rend a lelke mindennek.Stanley - Tükrös és savmart tükrös tolóajtók tölgy fogantyú kerettel.
Harmónia és design . - Csodálatos tükrös tolóajtó - Színes üvegek (lacobel) már: 37000 Ft tól - Tükrös és fahatású tolóajtó kombinációja 
Stanley 
Tükrös ajtó már 29500 Ft -tól
Fahatású ajtó már 27000 Ft-tól - Fa hatású bútorlappal és fekete lacobel üveggel Stanley tolóajtós beépített szekrény