Gardrób szekrények
Beépített szekrények

exkluzív, egyedi bútorok tervezése és kivitelezése 4 lépésben

ingyenes helyszíni
felmérés

előre egyeztetett időpontban
elvégzett ingyenes helyszíni felmérés

tervezés
és kivitelezés

a megadott paraméterek alapján
a bútorok tervezése és kivitelezése

beépítés,
beszerelés

elkészült bútorok beszerelése és
bútorok belső elrendezése

5 év teljeskörű
garancia

az átadott bútorokra 5 év
teljeskörű garanciát vállalunk

Hivatalos Stanley partner
Hivatalos Stanley partner

Termékeink

LátványtervekBeépített szekrényekGardróbszekrényekPolcrendszerekSzekrénybelsőkKiegészítőkTérelválasztókReferencia

Visszahívjuk

Árajánlatot szeretne, vagy csak kérdése lenne? Adja meg nevét és telefonszámát, mi pedig visszahívjuk!
Rólunk

Egyedi beépített szekrények, különálló gardróbok, térelválasztók tervezése, kivitelezése, tetőtér beépítése, polcrendszer kialakítása különféle kiegészítőkkel ellátva, ezekre vállalkozunk. Ha a legjobbat és a legmodernebbet keresed, MEGTALÁLTAD!

Fiatal, dinamikus csapatunk árérték arányokat figyelembe véve váltja valóra álmaid. Az egyedi beépített bútorok lényege, hogy méretben, stílusban és formában illeszkednek a helység igényeihez, valamint az elképzeléseidhez.

Minden nő vágya, hogy egy jól kialakított, átlátható rendszerben tarthassa ruháit, felsorakoztathassa cipőit, elrendezhesse ékszereit és kiegészítőit. Cégünk ennek kivitelezésére vállalkozik! A beépített szekrények azonban mindezeken túl is mutathatnak, kialakíthatunk szekrényeket folyósón, gyerekszobában, előszobában, nappaliban, irodában. A Te elképzeléseid szerint alkotunk új és modern teret otthonodba.

Bemutatkozás

A beépített szekrények és gardróbok hosszú idő óta elengedhetetlen kellékeivé váltak egy ízlésesen berendezett, harmonikus otthonnak. Igényesen kialakított, stílusos szobákban ezek a beltéri elemek igazi díszei lehetnek a lakásunknak. Cégünk, a Gombos Gardrób Kft. ügyfeleink széleskörű elvárásainak megfelelve vállalkozik beépített és különálló szekrények, gardróbok, tolóajtók és polcrendszerek kialakítására.
Családi vállalkozásunk alapvető küldetéstudata, hogy minden vásárlónkat anyagi lehetőségei szintjén maximálisan kiszolgáljuk, illetve igényeikre megtalálni a lehető legjobb megoldást. Évtizedes szakmai tapasztalat mellett az egyediség és értékteremtő minőség kiemelt szerepet jelent tevékenységi területünkön. Hisszük, hogy a nagyvállalatokkal szembeni piaci hátrányokat egyedülálló színvonalú termékekkel és kreatív ötletekkel tudjuk ellensúlyozni, szem előtt tartva a szakmai újításokat és innovációt a személyre szabott megoldásaink kivitelezésénél. Nálunk a gardrób nem csupán bútor, hanem személyes dolognak számít.
Hivatalos márkapartnerünk, a Stanley, a világ legnagyobb tolóajtó gyártója prémium kategóriában. A csúcsminőséget képviselő szekrények, lakberendezési termékek és a kiváló szaktudás mellett lényeges különbség köztünk és a londoni anyacég között, hogy nálunk nem létezik magassági határ az ajtóknál, megrendelésre bármilyen méretűt legyártunk. Emellett Stanley tolóajtó rendszereinkre 10 év garanciát vállalunk.
A legmodernebb, legkorszerűbb kínálatból válogathat, elérhető árakon. Sok éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink állnak a rendelkezésére, gyorsan reagálva az ügyfélkérésekre, illetve az esetleges kérdésekre.
Cégünk Budapesten alakult, de családi okok miatt nemrégiben Debrecenbe tette át székhelyét. Ennek ellenére természetesen az ország össze területére legyártjuk, illetve kiszállítjuk termékeinket.

Forduljon hozzánk bizalommal, ügyfeleink minden igényére, kérésére kíváncsiak vagyunk.

Üdvözlettel,
Gombos Attila
cégvezető

Céginformációk

Adószám:
24718196-2-15

Cégjegyzékszám:
15-09-081174

Bankszámlaszám:
K&H Bank 10402283-50526690-77741009