Gardrób szekrények
Beépített szekrények

exkluzív, egyedi bútorok tervezése és kivitelezése 4 lépésben

ingyenes helyszíni
felmérés

előre egyeztetett időpontban
elvégzett ingyenes helyszíni felmérés

tervezés
és kivitelezés

a megadott paraméterek alapján
a bútorok tervezése és kivitelezése

beépítés,
beszerelés

elkészült bútorok beszerelése és
bútorok belső elrendezése

5 év teljeskörű
garancia

az átadott bútorokra 5 év
teljeskörű garanciát vállalunk

Hivatalos Stanley partner
Hivatalos Stanley partner

Termékeink

LátványtervekBeépített szekrényekGardróbszekrényekPolcrendszerekSzekrénybelsőkKiegészítőkTérelválasztókReferencia

Visszahívjuk

Árajánlatot szeretne, vagy csak kérdése lenne? Adja meg nevét és telefonszámát, mi pedig visszahívjuk!
Rólunk

Egyedi beépített szekrények, különálló gardróbok, térelválasztók tervezése, kivitelezése, tetőtér beépítése, polcrendszer kialakítása különféle kiegészítőkkel ellátva, ezekre vállalkozunk. Ha a legjobbat és a legmodernebbet keresed, MEGTALÁLTAD!

Fiatal, dinamikus csapatunk árérték arányokat figyelembe véve váltja valóra álmaid. Az egyedi beépített bútorok lényege, hogy méretben, stílusban és formában illeszkednek a helység igényeihez, valamint az elképzeléseidhez.

Minden nő vágya, hogy egy jól kialakított, átlátható rendszerben tarthassa ruháit, felsorakoztathassa cipőit, elrendezhesse ékszereit és kiegészítőit. Cégünk ennek kivitelezésére vállalkozik! A beépített szekrények azonban mindezeken túl is mutathatnak, kialakíthatunk szekrényeket folyósón, gyerekszobában, előszobában, nappaliban, irodában. A Te elképzeléseid szerint alkotunk új és modern teret otthonodba.

Gardróbszekrények

A gardrób szekrény legfontosabb funkciója a tárolás. A helyiség méretétől függően a ruhákon kívül számos egyéb dolog találhat helyet itt. Maximális térkihasználás, ésszerű és kényelmes tárolás. A cél mindenhol a PRAKTIKUM és ESZTÉTIKUM megfelelő ötvözése, az adott tér legjobb kihasználása. Gardrób szekrény annyiban különbözik a beépített szekrénytől hogy az esetek nagy részében mozgatható .
Gardróbszekrények - Standard méretű garrdróbszekrényekGardróbszekrény - Három ajtós bükk színbeFóliás (egyedi) - Fóliázott gardrób szekrényGardrób szekrény - Magasfényű prémium fehér ezüst tükörrel Gardrób szekrény - Sötét sonoma és világos sonoma színbenGardróbszekrény - Bronz edzett üveggel Gardróbszekrény - Ferrara és fekete lacobel  csíkkal 
Szilva - Szilva gardrób szekrényTükör és fehér színes üveg - Fehér lacobel és tükör kombinációja .Gardrób szekrény - Ferrara tölgy ajtó középen tűz piros lacobel üveg bronz keret profillal