Gardrób szekrények
Beépített szekrények

exkluzív, egyedi bútorok tervezése és kivitelezése 4 lépésben

ingyenes helyszíni
felmérés

előre egyeztetett időpontban
elvégzett ingyenes helyszíni felmérés

tervezés
és kivitelezés

a megadott paraméterek alapján
a bútorok tervezése és kivitelezése

beépítés,
beszerelés

elkészült bútorok beszerelése és
bútorok belső elrendezése

5 év teljeskörű
garancia

az átadott bútorokra 5 év
teljeskörű garanciát vállalunk

Hivatalos Stanley partner
Hivatalos Stanley partner

Termékeink

LátványtervekBeépített szekrényekGardróbszekrényekPolcrendszerekSzekrénybelsőkKiegészítőkTérelválasztókReferencia

Visszahívjuk

Árajánlatot szeretne, vagy csak kérdése lenne? Adja meg nevét és telefonszámát, mi pedig visszahívjuk!




Rólunk

Egyedi beépített szekrények, különálló gardróbok, térelválasztók tervezése, kivitelezése, tetőtér beépítése, polcrendszer kialakítása különféle kiegészítőkkel ellátva, ezekre vállalkozunk. Ha a legjobbat és a legmodernebbet keresed, MEGTALÁLTAD!

Fiatal, dinamikus csapatunk árérték arányokat figyelembe véve váltja valóra álmaid. Az egyedi beépített bútorok lényege, hogy méretben, stílusban és formában illeszkednek a helység igényeihez, valamint az elképzeléseidhez.

Minden nő vágya, hogy egy jól kialakított, átlátható rendszerben tarthassa ruháit, felsorakoztathassa cipőit, elrendezhesse ékszereit és kiegészítőit. Cégünk ennek kivitelezésére vállalkozik! A beépített szekrények azonban mindezeken túl is mutathatnak, kialakíthatunk szekrényeket folyósón, gyerekszobában, előszobában, nappaliban, irodában. A Te elképzeléseid szerint alkotunk új és modern teret otthonodba.

Polcrendszerek

Forradalmian új alumínium vázas polcrendszerünk kiváló megoldást kínál mind szekrénybelsők, mind gardróbszobák, mind nappali- vagy irodapolcok kialakítására is. Az alumínium váz a legújabb trendet képviseli. Kecses, kifinomult vonalvezetése igazi éke lehet lakásunknak. Megrendelés alapján méretre készítjük bútorlappolc illetve fiók, esetleg üvegpolc kombinálásával. Bútorlap színek széles skáláját kínáljuk.A kombinációk bármikor szét- és összeszerelhetőek. Kétféle függőleges oszlopvariációval kapható a vékonyabb CLASSIC és a vastagabb ELIT változatban. A polctartók, gardróbrudak és egyéb kiegészítők mind a két oszlophoz egyaránt alkazmazhatóak. Az AERO díszléc alkalmazásával egy masszívabb, erőteljesebb hatást érünk el. A következő kialakításoknál ajánljuk: tolóajtós szekrény, gardróbszekrény, gardróbszoba, beépített szekrény, nappali polcrendszer, könyvespolc, dolgozószobai polc, üzletberendezés stb.
 - - - - - - - - - - - - - - infinity - Belső elrendezés még tolóajtók nélkül.Polcrendszer - Irodában hófehér polc és fiók konténer Polcrendszer - Irodában bükk színbe és üveg polcokkal. Polcrendszer - Magasfényű tolóajtók mögött .Polcrendszer. - Csodálatos furnérozott fiókokkal Polcrendszer - Térelválasztó funkcióban.Polcrendszer. - Tolóajtón kívül és belül . - A lakás dísze . Infinity - Sötét tölgy fiókok és polcok az infinity rendszerben Infinity - Minimál design a nappaliba Infinity - Ideális polcrendszer kiosztása.