Gardrób szekrények
Beépített szekrények

exkluzív, egyedi bútorok tervezése és kivitelezése 4 lépésben

ingyenes helyszíni
felmérés

előre egyeztetett időpontban
elvégzett ingyenes helyszíni felmérés

tervezés
és kivitelezés

a megadott paraméterek alapján
a bútorok tervezése és kivitelezése

beépítés,
beszerelés

elkészült bútorok beszerelése és
bútorok belső elrendezése

5 év teljeskörű
garancia

az átadott bútorokra 5 év
teljeskörű garanciát vállalunk

Termékeink

LátványtervekBeépített szekrényekGardróbszekrényekSzekrénybelsőkKiegészítőkTérelválasztókReferencia

Facebook



Visszahívjuk

Árajánlatot szeretne, vagy csak kérdése lenne? Adja meg nevét és telefonszámát, mi pedig visszahívjuk!




Rólunk

Egyedi beépített szekrények, különálló gardróbok, térelválasztók tervezése, kivitelezése, tetőtér beépítése, polcrendszer kialakítása különféle kiegészítőkkel ellátva, ezekre vállalkozunk. Ha a legjobbat és a legmodernebbet keresed, MEGTALÁLTAD!

Fiatal, dinamikus csapatunk árérték arányokat figyelembe véve váltja valóra álmaid. Az egyedi beépített bútorok lényege, hogy méretben, stílusban és formában illeszkednek a helység igényeihez, valamint az elképzeléseidhez.

Minden nő vágya, hogy egy jól kialakított, átlátható rendszerben tarthassa ruháit, felsorakoztathassa cipőit, elrendezhesse ékszereit és kiegészítőit. Cégünk ennek kivitelezésére vállalkozik! A beépített szekrények azonban mindezeken túl is mutathatnak, kialakíthatunk szekrényeket folyósón, gyerekszobában, előszobában, nappaliban, irodában. A Te elképzeléseid szerint alkotunk új és modern teret otthonodba.

Gardrób rendszerezés

A lomtalanítás után fellélegzik a szekrény és könnyebb lesz átlátni a tartalmát, de a beosztásán, rendszerezésén mindig lehet javítani, hogy még praktikusabb legyen.

1. Szezonális ruhacsere

Csökkentsd a ruhamennyiséget azzal, hogy csak az van elöl, ami éppen aktuális. Nyáron teljesen felesleges kerülgetned a vastag, téli pulcsikat és a hótaposókat — legyen nekik egy pihenőhely, ahova a következő zimankóig elteheted őket. Fordítva is igaz: télen a bakancsok és csizmák legyenek elől, a szandálok és a tűsarkú cipők dobozban várhatják a jó időt. Ezzel máris harmadával csökkenhet az egyszerre elől levő ruhák száma — persze van, ami mindig kell, például a fehérnemű, pólók, trikók, ingek, nekik állandó helyet kell biztosítani. :) Ha nincs külön helyed, ahova el tudod tenni a ruhákat, azt is kipróbálhatod, hogy a szekrény polcainak hátsó sorában a szezonon kívüli ruhák vannak, az elsőben meg az, amit éppen használsz, aztán cserélnek. A lényeg, hogy ne a fürdőruha mellől kelljen előbányásznod a lábmelegítőt.

2. Doboz, polc, fiók vagy akasztó?

Döntsd el mindenről, hogy hova tudod a legpraktikusabban betenni — lehet, hogy a pólóknak egyszerűbb, ha hajtogatva vannak, a polcon kell a hely a pulcsiknak, de ha túl sok akasztós helyed maradt, akkor a nadrágokat is felköltöztetheted a fiókból. Természetesen vedd figyelembe a ruha igényeit is, ami például vállfán kinyúlna, azt inkább hajtogasd össze, ami viszont összehajtva gyűrődik, azt tedd vállfára. Ha túl sok a holt hely az akasztós részen, érdemes lehet beszerelni félútra még egy rudat, így egymás alatt két sorban sorakozhatnak a ruhák, vagy beépíteni dobozokkal, polcokkal az üres helyet — az egymásra hányt táskák és egyebek pillanatok alatt átláthatatlan, idegesítő kuplerájt okoznak.

3. Csoportosíts és tagolj!

A polcokon, fiókokban is érdemes elválasztókat vagy dobozokat, kosarakat használnod, amivel csoportosíthatod a különböző típusú vagy összetartozó ruhadarabokat (zoknikat, bugyikat, trikókat). Ha van rá lehetőséged vagy kedved, szín és fazon szerint is csoportosíthatsz: vékony pulcsik, ujjatlanok, rövid ujjúak, kékek, zöldek, pirosak. Egy-egy vállfára összekészíthetsz olyan ruhákat, amelyeket gyakran hordasz együtt, így komplett szettekből válogathatsz reggelente, még kevesebb gondolkodást igényel a ruhakikészítés.

4. Inspirálódj!

Rengeteg jó ötletet lehet ellesni a ruhaüzletekből vagy lakberendezési boltokból, ahol eleve úgy teszik ki a ruhákat, hogy az látványos és praktikus is legyen, hiszen így tudják motiválni a vevőket a vásárlásra. Otthon is teremts hangulatot, használj illatosítót, és rendezd be úgy a ruháidat, hogy mindig fellelkesülj, amikor kinyitod a szekrényajtót!

5. Tartsd rendben!

Kialakítani a rendszert még egyszerű, megtartani viszont nehéz. Ha már egyszer szépen összehajtogattál, felakasztottál mindent, akkor szánj rá annyi időt, hogy teregetés után rendesen beteszel mindent a helyére, vetkőzés után nem csak úgy behajítod a szekrény aljába a nadrágot, mert hiába minden okosan átgondolt rendszerezés, ha nem használod.


How to organize your closetKonyhába is gardróbot