Gardrób szekrények
Beépített szekrények

exkluzív, egyedi bútorok tervezése és kivitelezése 4 lépésben

ingyenes helyszíni
felmérés

előre egyeztetett időpontban
elvégzett ingyenes helyszíni felmérés

tervezés
és kivitelezés

a megadott paraméterek alapján
a bútorok tervezése és kivitelezése

beépítés,
beszerelés

elkészült bútorok beszerelése és
bútorok belső elrendezése

5 év teljeskörű
garancia

az átadott bútorokra 5 év
teljeskörű garanciát vállalunk

Hivatalos Stanley partner
Hivatalos Stanley partner

Termékeink

LátványtervekBeépített szekrényekGardróbszekrényekPolcrendszerekSzekrénybelsőkKiegészítőkTérelválasztókReferencia

FacebookVisszahívjuk

Árajánlatot szeretne, vagy csak kérdése lenne? Adja meg nevét és telefonszámát, mi pedig visszahívjuk!
Rólunk

Egyedi beépített szekrények, különálló gardróbok, térelválasztók tervezése, kivitelezése, tetőtér beépítése, polcrendszer kialakítása különféle kiegészítőkkel ellátva, ezekre vállalkozunk. Ha a legjobbat és a legmodernebbet keresed, MEGTALÁLTAD!

Fiatal, dinamikus csapatunk árérték arányokat figyelembe véve váltja valóra álmaid. Az egyedi beépített bútorok lényege, hogy méretben, stílusban és formában illeszkednek a helység igényeihez, valamint az elképzeléseidhez.

Minden nő vágya, hogy egy jól kialakított, átlátható rendszerben tarthassa ruháit, felsorakoztathassa cipőit, elrendezhesse ékszereit és kiegészítőit. Cégünk ennek kivitelezésére vállalkozik! A beépített szekrények azonban mindezeken túl is mutathatnak, kialakíthatunk szekrényeket folyósón, gyerekszobában, előszobában, nappaliban, irodában. A Te elképzeléseid szerint alkotunk új és modern teret otthonodba.

Konyhába is gardróbot

A konyha a szív és a lélek háza, egy hely, ahol eszünk, iszunk, sütünk, főzünk, de emellett természetesen tároljuk az összes élelmiszert, evőeszközöket és konyhai felszereléseket, berendezések. Érthető módon gyakran zsúfolttá, átláthatatlanná válik, de mi most bemutatjuk az ideális tárolási megoldást, mely az egészet tökéletes rendben tartja. Egy gardrób/ beépített szekrény nem csak a hálószobában állhat helyt; kiváló megoldás kínál a tárolási problémákra a konyhában is. Rengeteg helyet biztosít az élelmiszereknek, külön rendszerezhetjük borainkat, dzsemjeinket, alapanyagainkat, mindemellett pedig megoldást kínál a ritkán használt, ünnepi tányérok, készletek, evőeszközök valamint a különböző konyhai felszerelések tárolására.
Gardrób rendszerezésTippek, hogy rendezettebb, átláthatóbb legyen gardróbod